Amos Rex on uusi Helsingin ydinkeskustaan rakenteilla oleva taidemuseo. Maan alle Lasipalatsin aukiolle ja vanhan rakennuksen yhteyteen syntyvä kokonaisuus avaa ovensa elokuussa 2018. Museon toimintaa pyörittää Amos Anderson Glaspalatset Ab. Vanha elokuvateatteri Bio Rex on osa taidemuseota. Haemme nyt aktiiviseen tiimiimme tilannetajuisia ja innostuneita asiakaspalvelun osaajia monipuolisiin tehtäviin. 

Haettavana on useita toistaiseksi voimassa olevia ja määräaikaisia tehtäviä, tarkemmat kuvaukset löytyvät alta. Painotamme valinnoissa kielitaitoa, soveltuvuutta asiakaspalvelutehtäviin ja palkattavan henkilöstön keskinäistä erilaisuutta. Suomen kielen taidon lisäksi edellytämme hyvää ruotsin ja englannin kielen osaamista. Jos osaat lisäksi esimerkiksi arabiaa, japania, kiinaa, saamea, saksaa, somalia, venäjää tai viroa, mainitse siitä hakemuksessasi.  

Voit hakea useampaa työtehtävää. Haastattelut järjestetään huhtikuun aikana. 

 

KESKUSTELUOPAS 

Etsimme yhtä keskusteluopasta osa-aikaiseen työsuhteeseen n. 100 h/kk ja kahta osa-aikaiseen työsuhteeseen n. 50 h/kk. Työ tapahtuu pääosin näyttelyiden aukioloaikoina. Työ alkaa elokuun alussa ja sopimus on voimassa toistaiseksi. 

Etsimme myös viittä keskusteluopasta teamLab-avajaisnäyttelyn ajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen n.100 h/kk. Työt alkavat elokuun 2018 alussa koulutuksella ja loppuvat 6.1.2019. Työssä huolehdit erityisesti teamLabin Graffiti Nature -teoksen teknisestä avustamisesta (ei vaadi aiempaa osaamista) ja edistät osaltasi eri teosten toiminnallisuuden sujuvuutta. Kokemus lasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.  

Keskusteluoppaan tehtäviin kuuluu museoyleisön huomiointi ja ystävällinen vastaanotto. Keskusteluoppaana keskustelet kävijöiden kanssa taiteesta ja toimit Amos Rexin näyttelyiden, toiminnan ja rakennuksen asiantuntijana. Keskusteluopas on ajan tasalla päivän ohjelmasta ja tuntee talon toiminnan kokonaisuutena. Keskusteluoppaat toimivat myös aulahenkilöinä museon sisäänkäynneillä. Aulahenkilönä ohjeistat ihmiset oikeaan paikkaan, kerrot ajankohtaisista sisällöistä sekä ennakoit ruuhkatilanteita. Tehtäviin kuuluu myös oman työn kehittäminen yhdessä asiakaspalvelu- ja yleisötyötiimin kanssa. 

Sovit keskusteluoppaaksi, jos olet ulospäin suuntautunut, vuorovaikutustaitoinen ja pärjäät hektisessä ympäristössä. Odotamme sinulta aktiivista ja positiivista otetta, improvisointikykyä ja halua kohdata erilaisia ihmisiä. Olet hyvä joukkuepelaaja ja nautit asiakaspalvelusta. Toivomme sinulta tilannetajua ja joustavuutta yllättävissäkin tilanteissa. Taiteen tuntemus katsotaan eduksi.  
 
Tehtävässä sovelletaan Palvelualojen työnantajat Palta ry:n ja Akavan erityisalat ry:n välistä työehtosopimusta. Palkkaus 15 €/h, koeaika 3 kk. 

Lähetä hakemuksesi ja CV otsikolla ”Keskusteluopas” viimeistään torstaina 29.03.2018 kello 16.00 mennessä osoitteeseen elsa.hessle@amosrex.fi. Hakemuksessa tulee käydä ilmi, haetko toistaiseksi voimassa olevaa vai määräaikaista tehtävää.  

Lisätietoja tehtävistä antaa museolehtori Elsa Hessle puhelimitse +358(0) 50 4677313 torstaina 22.3. klo 9–17 ja perjantaina 23.3. klo 9–17. 

 

ASIAKASPALVELU 

Haemme kahdeksaa henkilöä osa-aikaiseen työsuhteeseen n. 100 h/kk ja kuutta osa-aikaiseen työsuhteeseen n. 50 h/kk. Työ alkaa elokuun alusta ja on voimassa toistaiseksi. Asiakaspalvelutehtäviin kuuluvat vaihtelevasti lipunmyynti, lippujen tarkastaminen, eteispalvelu naulakossa sekä tarpeen mukaan muut asiakaspalvelun tehtävät, kuten tapahtumissa avustaminen. 

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta jonkin kassajärjestelmän käytöstä, positiivista asennetta ja asiakaspalveluhenkeä sekä jonkin verran taiteen tuntemusta tai kiinnostusta oppia lisää. Sovit työtehtävään, jos olet hyvä joukkuepelaaja, ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja pärjäät hektisessä ympäristössä. Toivomme sinulta tilannetajua ja joustavuutta yllättävissäkin tilanteissa. Tehtäviin kuuluu myös oman työn kehittäminen yhdessä asiakaspalvelu- ja yleisötyötiimin kanssa. 

Tehtävässä sovelletaan Palvelualojen työnantajat Palta ry:n ja Akavan erityisalat ry:n välistä työehtosopimusta. Palkkaus 12 €/h, koeaika 3kk.  

Lähetä hakemuksesi ja CV otsikolla ”Asiakaspalvelu” viimeistään torstaina 29.03.2018 kello 16.00 mennessä osoitteeseen joakim.guthwert@amosrex.fi 

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelukoordinaattori Joakim Guthwert puhelimitse (+358(0) 503132092) maanantaisin klo 9-17 ja tiistaisin klo 13-15 tai sähköpostilla osoitteesta joakim.guthwert@amosrex.fi 

 

FREELANCEOPAS JA PAJAOPAS 

Etsimme tiimiimme useita näyttely- ja taidepajaoppaita toistaiseksi voimassa olevaan freelancertyösuhteeseen. Työt alkavat elokuussa.  

Opastusfilosofiamme perustuu vuorovaikutukseen kävijöiden kanssa. Pyrimme luomaan Amos Rexiin aivan omanlaisen ja mainion otteen opastuksille – yhdessä oppaiden kanssa. Odotamme sinulta taiteen ja taidehistorian tuntemusta sekä hyvää kielitaitoa ja kykyä toimia ryhmien kanssa. Haemme suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoisia oppaita, muu kieliosaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta oppaan tai opettajan työstä, mutta se ei ole välttämätöntä. 

Taidepajaopas ohjaa taiteellista työskentelyä taidepajoissa kaiken ikäisille. Pajoihin kuuluu myös opastettu näyttelykierros. Parhaat edellytykset tehtävään antavat pedagogisia opintoja sisältävät korkeakouluopinnot tai alan työkokemus.  

Toivomme sinulta tilannetajua ja joustavuutta yllättävissäkin tilanteissa. Olet energinen ja positiivinen sekä sinulla on improvisaatiotaitoja, ryhmänhallintakykyä ja osaat olla läsnä tilanteessa. Tehtäviin kuuluu oman työn kehittäminen yhdessä yleisötyö- ja asiakaspalvelutiimin kanssa. 

Tehtävässä sovelletaan Palvelualojen työnantajat Palta ry:n ja Akavan erityisalat ry:n välistä työehtosopimusta.  

Lähetä hakemuksesi ja CV otsikolla ”opas” viimeistään torstaina 29.03.2018 kello 16.00 mennessä osoitteeseen melanie.orenius@amosrex.fi. Hakemuksessa tulee käydä ilmi, haetko näyttelyoppaan vai taidepajaohjaajan tehtävää. Voit hakea molempiin tehtäviin. 

Lisätietoja tehtävistä antaa museolehtori Melanie Orenius puhelimitse +358(0) 50 356 6103 maanantaisin klo 9–17 tai sähköpostilla osoitteesta melanie.orenius@amosrex.fi